Ia legatura cu noi: 0746159717

Monolight  este un proiect romanesc, de vanzare online, ce isi propune sa deserveasca nevoia de Corpuri si Surse de Iluminat.

Distribuim rapid o gama larga de materiale electrice, atat pentru proiecte rezidentiale, industriale cat si pentru proiectele de Iluminat public in mai multe orase din Romania. Suntem bucurosi sa putem ajunge in cat mai multe case cu produsele noastre, lustre cu led sau lustre clasice, aplice de interior sau de exterior, proiectoare led, lampi stradale si chiar corpuri de iluminat cu panou solar pentru cei care nu acces la curent, la munte, la mare, zona Dunarii sau in orice alt loc din Romania.

Toate produsele noastre au Garantie 24luni pentru utilizatorii casnici si 12 luni pentru cei industriali. 

 

Misiunea Monolight

Monolight are misiunea de a face ca tehnologia moderna sa devina disponibila tuturor clientilor la nivel national, facilitand in acest sens, disponibilitatea serviciilor si produselor care le vor satisface cel mai bine nevoile.

Conceptul vanzarii online aduce confortul, usurinta si transparenta in procesul de informare, luare a deciziei, interactiunea cu produsul, cumpararea si apoi utilizarea.

Totul este la un click distanta, facil si cu efort minim !